Avbytare: André Andersson, Jonas Persson, Robin Mårtensson, Mathias Herrström och Johannes Jönsson.

Philip Mattsson ut - André Andersson in 31 min
André Andersson ut - Jonas Persson in 70 min
Pontus Andersson ut - Robin Mårtensson in 80 min

MATCHKOMMENTARER
Tredje raka 2-2 matchen och 5:e raka matchen utan förlust för ÖT Smygehuk. ÖT Smygehuk saknade återigen några spelare och tvingades göra en del ändringar i startelvan sedan senast. I den 12:e minuten sticker Philip Mattsson snyggt in bollen bakom Sjöbos backlinje där Johan Hellström tar vid och rundar målvakten och skjuter men en Sjöboförsvarare räddar på mållinjen och bollen går ut till Philip Mattsson som får på en kanonträff men skottet går via en försvarare och över ribban. I den 14:e minuten räddar Izzettin Adigüzel ett skott. I den 25:e minuten spelar Philip Mattsson fram Johan Hellström som vänder bort försvararen och skjuter men bollen tar på ett Sjöboben och håller på att ställa målvakten helt men målvakten hinner precis reagera och rädda. I den 42:a minuten skjuter Sjöbo från 20 meter men bollen tar i ribban. En ganska trist första halvlek slutar mållös. ÖT Smygehuk inleder andra halvleken piggt och i den 47:e minuten vänder Sebastian Kristensson bort en motståndare innan han får på ett bra vänsterskott som målvakten precis lyckas tippa över målet. I den 50:e minuten räddar Izzettin Adigüzel ett skott från nära håll. I den 53:e minuten kontrar Sjöbo där de får ett friläge och forwarden gör inget misstag utan rundar Izzettin Adigüzel och slår in 0-1. I den 58:e minuten anfaller Sjöbo på vänsterkanten och man slår ett inlägg mot första stolpen där den sylvassa anfalleren möter med huvudet och nickar in 0-2. Ridå ner? Nej, hemmalaget repar mod och startar en febril jakt på mål. Utdelningen kommer redan två minuter efter 0-2 målet. I den 60:e minuten slår Martin Silvhed en inläggsfrispark där Christian Ahlström går upp i duellen med målvakten och bollen dimper ner framför kaptenen Adam Norén som slänger sig fram och forcerar in reduceringen till 1-2. Detta var Adams 2:a seriemål i år. I den 62:a minuten slår Martin Silvhed en ny fin inläggsfrispark där Pontus Andersson blir helt ren men Pontus träffar bara halvt bollen på volley och via marken går bollen upp i ribban och över. Nära en supersnabb replik och kvittering. ÖT Smygehuk fortsätter trycka på mot de 11 vilt försvarande Sjöbospelarna. Men de stora chanserna lät dröja på sig. I den 90:e minuten slår Jonas Persson en hörna som Adam Norén går upp och nickskarvar mot bortre stolpen där Christian Ahlström slänger sig fram och slår in kvitteringen till 2-2. Detta var Christians 2:a seriemål i år. I den 91:a minuten lyfts bollen in mot Sjöbos straffområde där den uppflyttade mittbacken Christian Ahlström nu aggerar forward och Christian dras ner av Sjöboförsvararen där Christians tröja står rakt ut som ett segel och ett det inte blir straff där är ett under. I den 92:a minuten skjuter Sebastian Lindahl ett skott utifrån som målvakten precis lyckas göra en fotparad på. I samma minut alltså i den 92:a går bollen upp på en utsträckt Sjöbohand i straffområdet och en klarare straff går verkligen inte att hitta. Domaren erkänner att han sett handsen men menade att han inte kunde blåsa på den. Varför undrar vi ännu idag... Matchen slutar 2-2 efter en sen kvittering men det är ändå ett besviket ÖT Smygehuk som lämnar planen. Inte ofta båda mittbackarna hamnar i målprotokollet i samma match. I nästa match väntar Limhamns FF på torsdagen den 20:e juni klockan 19:30 på Smygehamns IP.